آهن مهام » اخبار آهن » اوضاع فعلی بازار آهن و بررسی قیمت‌ها
خرید میلگرد

اوضاع فعلی بازار آهن و بررسی قیمت‌ها

فهرست مطالب

    در اوّلین روز کاری هفته، بازار محصولات آهن و فولاد به یک روال نسبتاً پایدار دست یافت و بیشتر مراکز فروش تصمیم به حفظ قیمت‌ها گرفتند. تنها در حوزه های معدودی، تغییرات اندکی دیده شد. طبق روال همیشه، در مورد نرخ دلار باید بگوییم که در ایام تعطیلات به 50 هزار تومان افزایش یافته بود، در ابتدای هفته تنها با یک کاهش کوچک روبه‌رو شد و به میزان 49 هزار تومانی بازگشت. به پایان روز نیز نرخ تبادل دلار در بازار آزاد به حدود 49 هزار و 750 تومان رسید. اکنون، می‌خواهیم به بررسی تغییراتی که در قیمت‌های مختلف محصولات فولادی رخ داده است، بپردازیم. لطفاً همراه ما باشید.

    بررسی تغییرات در بازار محصولات فولادی:26 شهریور 1402

    در روز اول هفته پس از طی دوره تعطیلی چند روزه، بازار مقاطع آهن و فولاد به طور کلی پایدار بود. میلگرد نیز در اکثر مراکز فروش با یک روند ثابت روبرو بود، و فقط در برخی شرکت‌ها افزایش‌های متغیری از 50 تا 200 تومان مشاهده شد. میلگرد زاگرس با افزایش قابل توجه 300 تومانی، سرانجام به مبلغ 24 هزار و 300 تومان برای هر کیلوگرم خود دست پیدا کرد و قیمت میلگرد نیشابور نیز به 24 هزار و 510 تومان برای هر کیلوگرمش افزایش یافت.
    قیمت پروفیل‌ها و همچنین قوطی در تمام نقاط فروش ثابت ماند. همچنین، قیمت لوله‌های مانیسمان، داربستی و صنعتی و سایر انواع لوله‌ها نیز با استحکام قیمت حفظ شد.
    قیمت نبشی، ناودانی ایرانی، ناودانی اروپایی و سپری اکثراً در مراکز فروش ثابت بود، با این وجود، نبشی ناب تبریز، همانطور که مشاهده شد در تعداد محدودی از ضخامت‌ها با افزایش حدود 800 تا 1000 تومان روبه‌رو شد.
    قیمت تیرآهن در اکثر نقاط فروش ثابت ماند، اما در مورد تیرآهن ذوب آهن اصفهان باید اشاره کنیم که، در هر شاخه قیمت حدوداً 30 تا 80 هزار تومان افزایش داشت.
    قیمت ورق سیاه نیز، مانند بسیاری از مقاطع فولادی، عمدتاً در تمام مبادی فروش ثابت ماند، با این وجود، در برخی نقاط فروش افزایش‌های متغیری از 400 تا 1000 تومان را تجربه کرد. ورق‌های مهم و کاربردی دیگری مثل گالوانیزه، رنگی شیروانی و روغنی نیز در تمام نقاط فروش با روند قیمت ثابت همراه بوند.

    امروز در بورس کالا چه خبر است؟

    گزارش‌های منتشر شده از بورس کالا بیانگر این است که امروز حدود 240 هزار و 500 تن شمش بلوم پرکاربرد روانه بازار خواهد شد. قیمت هر کیلو این شمش حدود 20 هزار و 63 تومان تعیین شده است، که نشان‌دهنده کاهش 0.4 درصدی قیمت آن است. از سوی دیگر، حجم عرضه این محصول نسبت به آخرین عرضه حدود 27 درصد افزایش داشته است.
    همچنین، در بازار تقریباً 1000 تن ورق گالوانیزه G با ویژگی‌های ممتاز و بی‌نظیر عرضه می‌شود، و هر کیلو از این محصول با قیمت 40 هزار و 47 تومان تعیین گردیده است. حجم ارائه این محصول با یک کاهش تقریباً 80 درصدی همراه بوده است. همچنین، 21 هزار تن آهن اسفنجی بریکت نیز به بازار عرضه شد، و برای آن قیمت 13 هزار تومان تصویب شده است.
    با توجه به اینکه در چند روز گذشته قیمت فولاد صادراتی افزایش داشته و ممکن است تأثیرگذاری روانی در بازار داشته باشد، احتمال دارد که سیاست‌های تخصیص سهمیه برای تأمین تقاضای داخلی شمش با وجود برقراری سامانه بهین‌یاب، ادامه پیدا کند.
    بازار آهن در داخل کشور همچنان شاهد رکود بوده و تقاضای چشمگیری نیز به چشم نمی‌آید. عوامل مختلفی برای این رکود از جمله کاهش فعالیت‌های بازار مسکن و نداشتن نقدینگی معرفی می‌شوند که می‌توانند بر قیمت آهن آلات تأثیربسیار زیادی داشته باشند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پنج × 5 =