آهن مهام - فولاد تجارت مهام
جدول وزنی ناودانی

جدول وزن ناودانی

آنچه در این مطلب میخوانید

وقتی نیاز به انتخاب بهترین ناودانی برای پروژه‌تان دارید، شناخت دقیق و جامع از مشخصات این مقطع بسیار ضروری است. یکی از فاکتورهای کلیدی که حتماً باید به آن توجه کنید، وزن ناودانی است. اهمیت وزن در تعیین نهایی قیمت ناودانی نباید دست‌کم گرفته شود. بنابراین، داشتن اطلاعات دقیق و کامل در مورد وزن و همچنین نحوه محاسبه آن به شما کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری بهتری در خصوص خرید محصول داشته باشید و هزینه‌های پروژه خود را بهینه‌تر کنید. در این مقاله، به بررسی جدول وزن ناودانی و اهمیت آن خواهیم پرداخت. پس با ما در دانشنامه آهن مهام همراه باشید.

جدول اشتال ناودانی: راهنمای انتخاب بهترین ناودانی

ناودانی‌ها به علت کاربردهای متعددی که دارند، از مهمترین قطعات فولادی محسوب می‌شوند. برای گزینش بهترین ناودانی برای پروژه‌های خود، نباید از اهمیت جدول اشتال ناودانی غافل شوید. استفاده از این جدول می‌تواند به شما در انتخاب مناسب‌ترین ناودانی برای نیازهای شما کمک کند.

استفاده از جدول اشتال ناودانی

در کتاب جدول اشتال، مجموعه‌ای از جداول مرتبط با محصولات گوناگون و پرکاربرد از جنس فولاد ارائه شده‌اند، از جمله ناودانی‌هایی که برخوردار از بال‌های شیب‌دار (UNP) است و همچنین ناودانی‌هایی که دارای بال‌های موازی از هم هستند و از سری UPE و UAP می‌باشند. ابعاد مشخص و تعیین‌شده برای ناودانی‌های UNP در بازه 15*30 تا 400 میلیمتر و برای نوع‌های UPA و UPE در اندازه‌های 80 تا 400 میلیمتر تعیین شده‌اند.

استانداردهای طول ناودانی

برای ناودانی‌های با بال‌های شیب‌دار، استانداردهای مشخصی برای طول تعیین شده است. اگر ارتفاع ابن محصول کوچکتر از میزان 300 میلیمتر باشد، طول استاندارد میان 8 تا 16 متر می‌باشد. اما اگر ارتفاع بیش از 300 میلیمتر باشد، بین 8 تا 18 متر طول استاندارد متغیر است. همچنین، با ابعاد 15×30 تا 65 میلیمتر، طول استاندارد در جدول وزنی بین 6 تا 12 متر تعیین شده است.

محاسبه وزن ناودانی‌ها: نکات مهمی که باید بدانید

وزن ناودانی‌ها بسیار اهمیت دارد، بخصوص که تأثیر مهم و بسزایی در نوسانات این قیمت پروفیل نیز دارند. اگر به محاسبه وزن این محصول برای استفاده تکی یا دوبل احتیاج دارید، باید نکات مهم و اساسی زیر را در نظر بگیرید:

  • قبل از هر محاسبه‌ای، لازم است به جدول وزن ناودانی مراجعه نمایید.
  • برای محاسبه وزن ناودانی دوبل، ابتدا باید وزن ناودانی تکی را محاسبه کنید، سپس آن را در عدد 2 ضرب کنید.
  • می‌توانید از رابطه زیر جهت محاسبه وزن این مقطع استفاده کنید:
    [وزن (کیلوگرم)] = [طول (متر)] × [وزن اشتال هر شاخه ناودانی (کیلوگرم بر متر)]

وزن 11.75 متری روسی این مقطع

در جدولی که در زیر ارائه شده است، اطلاعات وزنی مرتبط به ناودانی (پروفیل فولادی) 11.75 متری روسی آمده است. با داشتن معلومات لازم درباره سایز ناودانی مدنظر، به آسانی قادر خواهید بود که وزن موردنیاز را در این جدول پیدا کرده و سپس با وزن مقطعی که قصد خریداری آن را دارید، مقایسه نمایید.

باید توجه داشت که وزن این نوع مقاطع امکان دارد بین کارخانه‌ها متفاوت باشد و این تفاوت بستگی زیادی به کیفیت تولید هر کارخانه دارد. با توجه به نیاز خود، می‌توانید کیفیت‌های مختلفی از این محصول را انتخاب کنید.

وزن ناودانی مربوط به شاخه 6 متری

همانطور که می‌بینید در جدول پایین، برای شاخه 6 متری این محصول باارزش، سایز 8 تا 24 آن نشان داده شده و بر اساس سایز مقطع مذکور، وزن آن را می‌توانید مشاهده کنید.

وزن ناودانی برای شاخه‌های 12 متری

جدولی که در پایین قابل مشاهده است، مربوط به وزن این مقطع بسیار مهم و کاربردی در انواع سبک و سنگین و در سایزهای متعدد می‌باشد، بنابراین توصیه می‌شود که قبل از خرید حتماً دقت کنید.

جمع‌بندی

همانطور که در مطالب بالا ذکر شد، وزن این نوع مقاطع برای یک سایز مشخص در کارخانه‌های متعدد، متفاوت خواهد بود و هر چقدر وزن محصول به جدول نزدیک‌تر باشد، بیانگر این است که از کیفیت بسیار بالا و و بی‌نظیری برخوردار است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد وزن و این قیمت آهن آلات می‌توانید از طریق شماره‌های درج شده در وب سایت آهن مهام تماس گرفته و از مشاوران مرکز ما راهنمایی بخواهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − یازده =

مطالب مرتبط