آهن مهام » اخبار آهن » افزایش ۲۵ درصدی حجم صادرات آهن اسفنجی
افزایش ۲۵ درصدی حجم صادرات آهن اسفنجی

افزایش ۲۵ درصدی حجم صادرات آهن اسفنجی

فهرست مطالب

    بر اساس اطلاعات منتشره از سوی سازمان خبری صدا و سیما، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به تازگی افشا کرده است که در طی چهار ماه ابتدایی امسال، حجم صادرات شمش فولاد به میزان دو میلیون و هفتصد و شصت و یک هزار تن رسیده است. این حجم، بالاترین میزان صادرات فولادی را تشکیل می‌ دهد و با افزایش بیش از ۲۴.۹ درصد در مقایسه با مقدار صادرات در چهار ماه نخست دوره مشابه سال قبل، به ثبت رسیده است؛ در همین دوره زمانی، حدود دو میلیون و دویست و یازده هزار تن شمش فولاد (که به عنوان فولاد میانی هم شناخته می‌ شود) صادر شده بود.
    در پی این اطلاعات، پس از آن، میزان یک میلیون و هشتاد و پنج هزار تن محصولات فولادی در این دوره صادر شده است که در تقابل با مقدار هشتصد و هفتاد و شش هزار تن صادرات در چهار ماه ابتدایی سال قبل، افزایش ۲۳.۹ درصدی را نشان می‌ دهد.
    علاوه بر این، میزان نهصد و بیست و هفت هزار تن مقاطع طویل فولادی در طول چهار ماه ابتدای سال جاری، صادر گردیده است. این حجم ارسالی، نسبت به مقدار هفتصد و چهل هزار تن مقاطع طویل فولادی که در دوره مشابه سال گذشته صادر شده بود، با افزایش ۲۵.۳ درصدی ثبت شده است.
    همچنین، همانطور که اعلام شده است، حجمی معادل صد و سی و شش هزار تن از محصولات تخت فولادی در طی دوره چهار ماهه آغازین سال گذشته که صادر شده بود، در مقایسه با همان مدت زمان در همین سال، این میزان به صد و پنجاه و هشت هزار تن افزایش یافته است. این افزایش در میزان صادرات، نشانگر یک نسبت رشدی معادل ۱۶.۲ درصدی است که مظهر پیشرفت قابل توجه در حوزه صادرات این مقاطع می‌ باشد.
    پیشرفت قابل توجه در حوزه صادرات، اما در زمینه آهن اسفنجی، رکورد بی‌ نظیری را به ثبت رسانده و افزایش بالغ بر ۲۴۹.۴ درصد را نمایان ساخته؛ این در حالی است که در چهار ماه ابتدای سال گذشته تنها حدود صد و شصت و شش هزار تن آهن اسفنجی صادر شده بود، اکنون تا مدت مشابه امسال، به پانصد و هشتاد هزار تن افزایش یافته است. این آمار، بی‌ شک نمایانگر این است که محصول مورد نظر، بالاترین نرخ رشد صادرات را به خود اختصاص داده است.
    به علاوه، این افزایش قابل توجه در صادرات محصولات فولادی نه تنها نماینده رشد صنعت فولاد است، بلکه اثراتی نیز بر روی قیمت آهن آلات خواهد داشت. افزایش این حجم صادرات می‌ تواند منجر به تعادل عرضه و تقاضا در بازار آهن آلات شده و به تقویت صنعت فولاد و تسهیل در تجارت بین‌المللی این محصولات نیز کمک نماید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    13 − 8 =